luni, 9 noiembrie 2009

Sa luptam impotriva schimbarii climatice !

Comisia Europeana a initiat un proiect ce doreste sa sublinieze importanta actiunilor individuale pentru protejarea mediului inconjurator şi creşterea presiunii asupra guvernelor naţionale să ia măsuri pentru reducerea emisiilor de CO2, printr-un nou angajament la Copenhaga. Directoratul General pentru Mediu din cadrul Comisiei Europene va oferi la doi norocoşi câştigători şansa de a călători în capital Danemarcei – Copenhaga, unde va avea loc Conferinţa pentru Schimbarea Climatului a Naţiunilor Unite in perioada 7-18 Decembrie 2009. Fiecare câştigător va putea invita un prieten. Inclus în premiu este călătoria la Copenhaga, trei nopţi de cazare la hotel (de pe 5 până pe 8 Decembrie) şi două bilete exclusive la concertul Backstreet Boys din 7 Decembrie.
Pentru a castiga acest premiu vizitează
http://www.worldclimatecommunity.com/fightclimatechange şi postează un mesaj despre ce trebuie să facă guvernele pentru a lupta împotriva încălzirii globale.
Poţi posta un scurt text sau un video pe site-ul
http://www.worldclimatecommunity.com/fightclimatechange. Competiţia este deschisă participanţilor din cele 27 ţări member ale Uniunii Europene, dar trebuie să ai minimum 18 ani. Data limită este 20 Noiembrie 2009, când câştigătorii vor fi aleşi aleatoriu. Pe lângă cele două mari premii, Comisia Europeană va oferi 500 de premii: staţii digitale care afişează ora, data, şi temperatura cu funcţie de alarmă.
Fiecare dintre noi are un rol important in combaterea schimbarilor climatice, iar aceasta este doar o modalitate prin care ne putem face cunoscute opiniile.

Lăsaţi un mesaj pe site și poate șansa vă va surade să vizitaţi Copenhaga.

Pentru mai multe detalii accesati:
http://www.fightclimatechange.eu/
www.ec.europa.eu/climateaction




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu