duminică, 29 noiembrie 2009

Monstruoasa coalitie PSD-PNL


Monstruoasa coalitie PSD – PNL nasita de Dinu Patriciu, Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vantu nu este altceva decat „o alianta a trocurilor politice, principalul scop fiind pastrarea privilegiilor” Emil Boc.
Tot ce au in comun PSD si PNL sunt interesele de afaceri ale lui Sorin Ovidiu Vantu si Dinu Patriciu. Este normal ca Sorin Ovidiu Vantu sa afirme ca cel mai bun premier a fost Adrian Nastase, pentru ca acesta l-a scutit pe SOV de datorii de 725 milioane de dolari în 2003, transformându-le în acţiuni şi amânând cu şapte ani plata lor. Este normal ca SOV sa puna la cale alianta PSD - PNL pentru ca de la guvernul liberal a primit SOV 63 milioane euro dintr-o scutire de TVA la care nu avea dreptul.
O parte din privilegiile despre care tot auzim, se pot prefigura inca de pe acum: "Petromidia are de platit pana in 30 septembrie 2010 suma de 510 de milioane de euro la stat. Daca nu se platesc, statul roman poate sa redevina majoritar la Petromidia. Sub o guvernare PSD-PNL va fi foarte usor pentru Dinu Patriciu sa obtina o amanare sau o reesalonare.” (Emil Boc) Asadar, este normal ca acesti moguli sa arunce in lupta toate armele pentru a-si apara interesele.
Programul de guvernare pentru Klaus Iohannis este facut tot de Sorin Ovidiu Vantu si Dinu Patriciu. Dinu Patriciu a fost singurul care a reusit sa explice in ce consta programul de guvernare al PSD – PNL pentru ca el l-a facut. Nici PSD si nici PNL nu stiu ce este in programul de guvernare, dar Dinu Patriciu a avut grija sa ne informeze despre deciziile sale; Dinu Patriciu a decis ca vor fi concediati 3 din 4 bugetari, Dinu Patriciu a decis ce vor face cu viitorii someri, Dinu Patriciu a decis ce vor face pentru economia privata si tot el a decis de unde va face Romania rost de bani; e timpul sa vindem tot ce mai detine statul: sedii de primarii, resurse naturale etc.
Au mai ramas de privatizat Transgaz, Romgaz, Posta. Aici sunt interesele directe ale celor care detin trusturile de presa cele mai importante", sustine Emil Boc, avertizand ca "asociatii PSD, Patriciu, Vantu si Voiculescu" joaca acum singura carte pe care o detin, "trucajul, fie el filmat, fie vorbit".

Cu TRAIAN BASESCU Presedinte pentru inca 5 ani, toate acestea si multe altele nu vor fi posibile.

Un comentariu:

  1. *pentru Voiculescu:
    -"Domnule Basescu, ati fost vreo data la Grifco?"
    -"Nu. Nu cred sa fi fost.....sau...."...

    *pentru Patriciu:
    -"Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!...:(("...

    *pentru SOV
    -undeva, la ceas de seara, intr-o parcare din Tancabesti...
    + oare SOV l-a compromis pe Geoana asa pentru el?...sau la comanda d-lui Basescu?...

    Concluzie:
    Politica e pentru marea masa de "prosti"!

    RăspundețiȘtergere